The 2020 Trek Roscoe 8 features some significant upgrades over the 2019 model that boost performance (and fun-factor) across the board. Trek’s plus-sized tire hardtail Roscoe continues to evolve into one of the most popular, best value, and most durable mountain bikes in the company’s lineup. De Trek Roscoe is de ideale trail hardtail. De Trek Roscoe 8 heeft een Alpha Gold Aluminium frame deze in combinatie met de RockShox voorvork bepaald een groot deel van de rijeigenschappen. De Trek Roscoe 8 … 2020 Trek Roscoe 8 Mountain Bike Review.
De Roscoe 8 is het topmodel in de Roscoe serie, opgebouwd rond een Alpha Gold Aluminium frame en een SRAM NX Eagle 1x12 groepset.

De Roscoe 8 is een trail-hardtail voor elke biker die lekker wil crossen in de zandbak. De soepele RockShox Judy Silver TK luchtgeveerde voorvork en de Bontrager Line 40 wielset met Schwalbe Rocket Ron Performance 27.5 x 2.80" banden maken de fiets ideaal om lekker mee over de single tracks te knallen.

Deze fiets is niet te stoppen, zelfs niet in extreme terreinomstandigheden. De fiets is afgemonteerd met een 1x11 speed SRAM NX groepen met een 11-42 cassette heb je een groot bereik om in de juiste versnelling te fietsen.

Het is een relaxte trail-mountainbike die dankzij een hoogwaardige afmontage helemaal klaar is voor een feestje.
Reviews, ratings, specifications, weight, price and more for the 2018 Trek Roscoe 8

Zijn 27.5+ mid-fat banden, de 1x12-aandrijving met breed bereik en de 120 mm voorvork zorgen ervoor dat je volle bak over zowel verharde trails als losse ondergrond kunt vliegen. Dit komt onder andere door de brede 2.8 inch banden, deze bieden extra grip waardoor jij met meer vertrouwen op de fiets zit.